Trabzonsor çok kritik hataya imza attı! İşte gelişmeler

/ Kaynak: DHA
Trabzonsor çok kritik hataya imza attı! İşte gelişmeler

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzon Napoli maçına çıkarken kritik bir hata yaptı.Takım kadrolarının bulunduğu sayfada Trabzonspor'un teknik direktörü olarak öyle bir isim yazıldı ki

Trabzon Napoli maçına çıkarken kritik bir hata yaptı.Takım kadrolarının bulunduğu sayfada Trabzonspor'un teknik direktörü olarak öyle bir isim yazıldı ki..Trabzonspor Kulübü tarafından bastırılan resmi maç günü kitapçığında takım kadrolarının bulunduğu sayfada Trabzonspor'un teknik direktörü olarak Vahid Halilhodziç'in adının yazılı olması dikkat çekti.


DESTEK POLİS


Sezonun en kalabalık maçı için çevre illerden de polis desteği alındı. Trabzonspor - Napoli maçında polis ve özel güvenlik olmak üzere yaklaşık bin 100 kişi görev yaptı.


DOSTLUK YEMEĞİ


Karşılaşma öncesinde Trabzonspor yönetim kurulu, Napoli Kulübü yetkilileri ve UEFA temsilcine yemek verdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki yemeğe kulüp genel menajeri Serhat Altıncı, Futbol İdari İşler Müdürü Aysun Karahasanoğlu ve Dış İlişkiler Müdürü Fatih Şahinoğlu ile birlikte UEFA Temsilcisi Wolfgang Thierrichter, Napoli Kulübü Genel Sekreteri Alberto Vallefuoco, Sportif Direktörü Riccardo Bigon ve Medya Direktörü Nicola Lombardo katıldı. Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine maç anısına hediye sundu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...