Sare Davutoğlu'ndan acılı aileye ziyaret

Sare Davutoğlu'ndan acılı aileye ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın ailesini ziyaret etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, saat 19.00 sıralarında geldiği merkez Akdeniz İlçesi Barış Mahallesi'ndeki evde baba Mehmet Aslan ve anne Songül Aslan'a başsağlığı dileklerini iletti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Vali Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak'ın da yer aldığı ziyarette Sare Davutoğlu, ailenin acısına ortak olurken, aileyle yakından ilgilendi.

'OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Aile ile yaptığı görüşmede zanlıların hak ettikleri cezaları almaları için olayın takipçisi olacaklarını kaydeden Sare Davutoğlu, yaşanan süreç ile ilgili bilgi aldı. Sare Davutoğlu, "Başbakanımız ve tüm Türkiye adına buradayız. Aileye taziyelerimizi ilettik. Kendilerini her bir ferdinin, annenin, babanın, kardeşleri Barış Ali ve Beste'nin, Anadolu'nun erdemini temsil ettiğini bir kez daha görmüş olduk. Buradan aldığımız güç ile yeni Özgecanlar olmasın diye daha büyük bir çaba sarf edeceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...