Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Bilic'in maç sonu açıklamaları

İşte Bilic'in maç sonu açıklamaları

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

İşte Bilic'in açıklamaları;


"Tabii ki de oyunun son bölümünde penaltıdan bir gol yediğinizde bir hayal kırıklığı oluyor. 0-0 adil bir sonuç olabilirdi. Liverpool son bölümde gol arayışındaydı ve Balotelli, Sterling gibi oyuncular oyuna girdi. Bazı pozisyonlar yakaladık, ama final pasını iyi yapamadık. Bu iki ayaklı bir maç. Hala her şey çok açık, hala canlıyız, hala şansımız var."


PENALTI POZİSYONU İÇİN NE DEDİ?


"Penaltı pozisyonu uzak köşedeydi, göremedim. Pozisyonun gelişiminde Balotelli'nin ayağını kaldırdığı bir pozisyon var, faul olabilirdi. Defansif anlayışımız iyiydi. Liverpool bir takıma karşı dikkatli olmamız gerekiyordu. Takım savunmasını sağlam bir şekilde yaptık, bu da bizi ikinci maç öncesinde umutlu kılıyor"


"SAĞLAM PERFORMANSLAR GÖSTERDİK"


"Arsenal ve Tottenham'a karşı iyi ve sağlam performanslar gösterdik. Bu maçtan önce turu geçmek için gol atmamız gerektiğini biliyorduk, şimdi o golü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda atmamız gerekiyor. Taraftarlarımız ile birlikte bütün şansımızı zorlayacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...