Öğrenciler kapıdan döndü

/ Kaynak: İHA
Öğrenciler kapıdan döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Valiliği'nin, okul tatilleri ile ilgili kararı kaymakamlıklara bırakmasının ardından bazı ilçelerde okullar tatil edildi.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı ile birlikte kent genelinde 2 gündür süren tatilin ardından, İstanbul Valiliği okulların bugünkü tatil durumu ile ilgili kararı kaymakamlıklara bırakmıştı. Bazı ilçelerin kaymakamlıkları dün gece geç saatlerde tatil kararı aldı. Ancak bu tatilden habersiz olan öğrenciler, sabah erken saatlerde hazırlanarak okulun yolunu tuttu. Kartal'da zorlu koşullara rağmen okul kapısına gelen öğrenciler, görevlilerin 'Okul tatil' duyurusu ile geri döndü. Öğrenciler, "Okul tatilmiş. Haberimiz yoktu" dedi. Bazı öğrenciler de okulun tatil olduğundan haberi olduğunu, ancak yine de geldiklerini söyledi.Öğretmenleri ile konuşan bazı öğrenciler, "Pazartesi çağırırsanız gelmem hocam" şeklinde espri yaptı.
Öğrenciler kapıdan döndü

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...