Valencia, fenebahçeli o genç yıldızın peşinde!

Valencia, fenebahçeli o genç yıldızın peşinde!

SPOR Haberleri

Alper Potuk, sergilediği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Uzun zamandır genç yıldızı takip eden Valencia, harekete geçen ilk takım oldu.

Fenerbahçe'de bu sezon en büyük patlamayı yapan isim Alper Potuk oldu. Genç yıldızın performansı sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da dikkat çekti. Birçok kulüp 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için Türkiye'ye gözlemci gönderdi. Bu takımlardan biri de Valencia. Ancak İspanyol ekibi sadece gözlemci göndermekle kalmadı, eski oyuncusu Mehmet Topal'dan da Alper Potuk hakkında bilgi aldı.


'Avrupa'da ses getirecek'


Mehmet Topal, kendisina takım arkadaşını soran Valencia'lı yetkililere, "Muhteşem bir oyuncu. Hızlı, kolay adam eksiltiyor ve kendini geliştirmeye devam ediyor. İleride Avrupa'da ses getirebilecek bir futbolcu. Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ediyor. Eğer bonservis bedeli sizin için sorun olmayacaksa, ben Alper'in İspanya'da çok başarılı olacağına kefilim. Kesinlikle bu transfer için pişman olmazsınız" yanıtını verdi.


Sezon sonu geliyorlar


Valencia Yönetimi, bu sözlerin ardından Alper Potuk'u, önümüzdeki sezon için transfer listesinin ilk sırasına yazdı. İspanyol ekibinin yöneticileri, sezon sonunda Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlanıyor.


kaynak: fanatik
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...