Alex De Souza gün sayıyor

/ Kaynak: İHA
Alex De Souza gün sayıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Brezilyalı Alex De Souza, futbol kariyerini noktalamasının ardından jübile için gün sayıyor

Fenerbahçe'de efsaneleşen ve sarı-lacivertli takımda birçok rekoru egale eden Brezilyalı Alex De Souza, görkemli bir törenle futbol kariyerini noktalamak için gün sayıyor. Geçtiğimiz Aralık ayında Coritiba'nın Bahia'yı 3-2 yendiği karşılaşmada kariyerinin son maçına çıkan Alex, hayatının en önemli parçası olan futbola son noktayı yine futbola adım attığı Brezilya'da noktalayacak.
Alex De Souza gün sayıyor

Kariyerinin son maçında gözyaşlarını tutamayan ve saha ortasında Fenerbahçe bayrağı açan Alex, Coritiba'nın Bahia'yı 3-2 yendiği karşılaşmadan önce de Twitter hesabından, "Futbol çok teşekkür ederim" şeklinde bir twit paylaşmıştı. 28 Mart'ta Brezilya'da Palmeiras ile Coritiba arasında gerçekleştirilecek olan jübile maçında birçok ünlü futbolcuyu da davet edecek olan 37 yaşındaki usta ayak, Fenerbahçe'de bir dönem birlikte oynadığı Tuncay Şanlı ve Rüştü Reçber'in yanı sıra Edu, Yobo, Santos, Luciano, Lugano ve Aurelio'yu da bu organizasyona davet edecek. Alex De Souza'nın jübilesinde futbolu bırakmış ve hala faal futbol oynayan birçok Brezilyalı yıldız futbolcunun olacağı da gelen haberler arasında.




SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...