Çatıdaki manken ortalığı karıştırdı

/ Kaynak: İHA
Çatıdaki manken ortalığı karıştırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adıyaman'da hırsızları evinden uzak tutmak isteyen bir vatandaş, ikametinin çatısına kıyafet giydirdiği bir vitrin mankeni yerleştirdi.

Maketi insan sanan vatandaşların ihbarıyla, polis ve 112 sağlık ekipleri alarma geçti. Edinilen bilgiye göre, Hz. Ali Cami yakınlarında bir ikamet sahibi, hırsızları evinden uzak tutmak için bir vitrin mankenine kıyafet giydirerek, evinin çatısına koydu. Vatandaş, vitrin mankenini düşmemesi için de iple sabitledi. Gece saatlerinde evin yakınlarından geçmekte olan vatandaşlar, vitrin mankenini insan sanarak durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de mankeni insan sanıp, intihar olayı olduğunu düşünerek 112 sağlık ekibini çağırdı. Rüzgarın etkisiyle vitrin mankeninin sallanması üzerine polisler, can çekişen bir insan sandıkları maketi kurtarmak için çatıya çıktı. Polisler, boynuna ip dolanan maketin insan olmadığını anlayınca, çevre sakinleri rahat bir nefes aldırdı. Olay sonrası polis ile 112 sağlık ekipleri olay yerinden ayrılırken, vitrin mankeni ise ikamet sahibi tarafından çatıdan indirildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...