Ersun Yanal'ı yerden yere vurdular

/ Kaynak: İHA
Ersun Yanal'ı yerden yere vurdular

SPOR Haberleri  / İHA

İtalyan spor basını, Napoli'ye 4-0 mağlup olan Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal'ı eleştirdi.

Gazeteler, deneyimli teknik adam için, "Bu çılgın oyunculara karşı hücuma yönelik oynadı. Bu şekilde olmaz, eldeki bu oyuncu grubuyla olmaz" diye yazdı.


Bordo-mavili ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında kendi sahasında Napoli'ye 4-0 mağlup oldu. Maçın ardından İtalyan spor basını, karşılaşma ile ilgili Napoli'nin Trabzonspor'a karşı şov yaptığına dikkat çekerken, bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal'a da eleştirilerde bulundu.


TRABZONSPOR'U SERSEMLETTİLER
İlk sayfasını dün Roma'da Fenenoordlu taraftarların yaptıkları karmaşaya ayıran La Gazzetta dello Sport, Trabzonspor - Napoli maçı haberini "Gabbiadini Türk işleri yaptı. Gol ve asistiyle Napoli'yi uçurdu" başlığıyla verirken, "Napoli ilk yarıda Trabzonspor'u sersemletti" ifadesini kullandı.


GABBIADINI'YE ÖVGÜ YAĞDI
Ara transferde Sampdoria'dan Napoli'ye geçen Manolo Gabbiadini'nin 5 maçta 4 gol attığına dikkat çeken gazete, Trabzonspor'un mütevazi ekibinin Napoli'nin kolektif oyununun ortaya çıkmasına yardımcı olduğunu yazdı. Gazete, Raffael Benitez'in maç sonrasındaki "Bizim açımızdan mükemmel bir karşılaşmaydı. 4. gol maçın sonunda geldi, daha önce başka goller atabilirdik" sözlerine de yer verdi.


ERSUN YANAL'A ELEŞTİRİ
Corriere dello Sport ise maç haberini ilk sayfasında manşetten "Napoli Show" başlığıyla verirken maçın geniş haberini iç sayfasında "Bu Napoli lunaparklık" manşeti ile yayınladı. Gazete "Gösteri ve eğlence: Benitez'in takımı Trabzonspor'u tepetaklak etti" ifadesini kullanırken, maç karnesinde Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal için, "Bu çılgın oyunculara karşı hücuma dönük oynadı. Bu şekilde olmaz, eldeki bu oyuncu grubuyla olmaz" yorumunda bulunup, bordo-mavili teknik adama on üzerinde beş puan verdi. Karnede Oscar Cardozo için ise "İyi yürekli dev" ifadesini kullanılırken, Benitez'in rövanş maçı için "Tabii her şey bize bağlı. Çok büyük bir avantaja sahip olduğumuz kesin ama oyuncularımdan gelecek maçta da kararlılık isteyeceğim" ifadesine de yer verildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...