TJK'da seçim heyecanı

/ Kaynak: AA
TJK'da seçim heyecanı

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) olağan genel kurul toplantısında TJK'nın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belli olacak.

Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) olağan genel kurul toplantısı yarın ve 22 Şubat Pazar günü İstanbul'da yapılacak. Genel kurulda, TJK'nın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belli olacak. Çoğunluk sağlanamadığı için 13-14 Şubat tarihlerinde toplanamayan kongre, çoğunluğa bakılmaksızın yarın ve pazar günü saat 10.30'da, Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda gerçekleştirilecek. Genel kurulun ilk gününde başkanlık divanı seçiminin yanı sıra yönetim kurulunun ibrası oylanacak. Derneğin 2015 yılı gelir gider bütçesinin oylanması da ilk gün yapılacak. Kongrenin ikinci gününde ise başkanlık seçimi, denetim ve disiplin kurulu üyeliklerinin yanı sıra asli üyelik için de seçim yapılacak.


İki başkan adayı var
TJK asli üyelerinin oylarıyla seçilecek yönetim kurulu başkanlığı için iki aday bulunuyor. Mevcut başkan Serdal Adalı'nın yeniden aday olmadığı genel kurulda, Yasin Kadri Ekinci ve Cüneyt Çalıcıoğlu başkanlık için yarışacak. Başkan adaylarından Yasin Kadri Ekinci'nin yönetim kurulu aday listesi şu isimlerden oluşuyor:


H. Turgut Alakuş, Sadettin Atığ, Ender Aydıner, Ekrem Beşerler, Necati Demirkol, M. Ercan Emre, Şükrü Erdem, Can Polat Eyigün, Kamil Levent Kitapçı, Cem Narin, Hakan Yücetürk.


Diğer başkan adayı Cüneyt Çalıcıoğlu'nun yönetim kurulu aday listesinde ise şu isimler bulunuyor:


S. Bora Atakol, Uğur Alp Atan, Gülnur Gülerce, Can N. Güven, Alim Melih Kura, Ferhat Oktay, Ahmet Özbelge, Serdar Kemal Özçolak, Esra Atman Özyiğit, S. Selman Taşbek, Faruk Tınaz. nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...