Narin Kormaz'ın babası AK Parti'den aday

/ Kaynak: DHA
Narin Kormaz'ın babası AK Parti'den aday

Politika Haberleri  / DHA

Askeri casusluk davası zanlısı Narin Korkmaz'ın babası AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvurdu.

İZMİR merkezli olarak yapılan operasyonun ardından açılan gizli bilgi ve belge bulundurma davasının en önemli isimlerinden olan Narin Korkmaz'ın görme engelli babası Atilla Korkmaz, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Korkmaz, engellilerin sorunlarını çözmek adına Meclis'e gitmek istediğini söyledi.


Türkiye kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir'deki gizli bilgi ve belge davasının, en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Narin Korkmaz, 785 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi. Korkmaz'ın İzmir Anadolu Engelliler Derneği Onursal Başkanı olan babası görme engelli Atilla Korkmaz, son süreçte siyasete girdi. Korkmaz, AK Parti'den İzmir 2. Bölge için milletvekili aday adayı oldu. Daha önce de Saadet Partisi'nden milletvekili adayı olan Atilla Korkmaz, engellilerin sorunlarını çözmek adına meclise gitmek istediğini söyledi. Milli Görüş çizgisinden gelen birisi olduğunu anlatan Korkmaz, "Engellilerin sorunları çok fazla. Bunların çözülmesi lazım ve bunun için de içlerinden birisi olarak mücadele edeceğim. Çözüm odaklı çalışmak istediğim için bunun tek adresi var o da AK Parti. Zaten Milli Görüş geleneğinden gelen birisiyim" dedi.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...