Arızalanan buzdolabı villayı yaktı

/ Kaynak: İHA
Arızalanan buzdolabı villayı yaktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir villada buzdolabındaki arızadan çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evde maddi hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, İzmit Gündoğdu Mahallesi Molla Recep Sokak adresinde bulunan villalarda Emin N.'ye ait olan müstakil bir evden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Buzdolabında meydana gelen arıza sebebiyle çıktığı öğrenilen yangında dumanlar bütün evi sardı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken evde biriken yoğun duman itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu tahliye edildi. Dumandan etkilenen bir kişi ise olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Yangın nedeniyle evde maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...