Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da, oto hırsızlarına operasyon!

/ Kaynak: İHA
Ankara'da, oto hırsızlarına operasyon!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Lüks restoran, kafe ve AVM'lere gelen müşterilere, kendilerini vale gibi tanıtarak otomobillerini çaldıkları öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Başkentte, lüks restoran, kafe ve alışveriş merkezi gibi mekanlara gelen müşterilere, kendilerini vale gibi tanıtarak otomobillerini çaldıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, lüks restoranlar, eğlence mekanları ve alışveriş merkezlerinde, kendilerini vale olarak tanıtan kişilere teslim ettikleri otomobilleri iade edilmeyen kişilerin şikayeti üzerine operasyon başlatıldı.Ekipler, 7 aylık bir takibin ardından farklı adreslere düzenlediği operasyonlarda, daha önce çalınan 8 otomobili bularak sahiplerine teslim etti.
Çalınan lüks otomobillerden bazılarının "gelin arabası" olarak kullanıldığı belirlendi.
Oto hırsızlığı yaptıkları öne sürülen Samet D, Fikret S, Burakcan B. ve Tarık B. gözaltına alındı. Samet D. ve Fikret S'nin tecavüz ve hırsızlık suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu tespit edildi. Bu kişilerden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...