Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili tüm deliller toplandı

Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili tüm deliller toplandı

GÜNDEM Haberleri

Mersin'deki 'Özgecan' cinayetiyle ilgili soruşturmada tüm deliller toplandı. İddianame için Ankara'dan gelecek otopsi raporu bekleniyor.

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesinin ardından başlatılan inceleme tamamlandı. Soruşturmada tek eksik belge, özgecan'a ait otopsi raporu. Ankara'dan gönderilecek rapordan sonra iddianame tamamlanacak.

Sanıklar Suphi Altındöken, Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe için, "canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilecek.

Katil zanlısı Suphi Altındöken'in ifadesinde, Özgecan'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra yakmaya çalıştığını anlatması en önemli kanıt olarak görülüyor.

Zanlı Fatih Gökçe'nin, Altındöken'e Özgecan'ı öldürmesini söylemesi ve benzin temin etmesi ile, baba Necmettin Altındöken'in genç kızı kurtarmak için girişimde bulunmaması, kuvvetli delil olarak sayılacak.

Yasaya göre 3 zanlı, ağırlaştırılmış hapis cezası alırsa, aflardan yararlanamayacak.

Ayrıca, Mersin Büyükşehir Belediyesi de Çağ Üniversitesi öğrencileri için Tarsus-Adana arasında servis hizmeti başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...