Motta'dan özür

Motta'dan özür

SPOR Haberleri

Liverpool karşısında penaltıya sebebiyet veren Ramon Motta instagram hesabından özür diledi

Ramon Motta, neden olduğu penaltıyla Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'a 1-0 yenilmesinin ardından, Instagram hesabı üzerinden bir özür mesajı yayımladı. Anfiel Road'daki maçta Liverpool'un sağ açığı Ibe karşısında kötü bir performans sergileyen ve rakibine yaptığı acemice hareketi penaltıyla sonuçlanan Brezilyalı sol bek, böyle şeylerin futbolun içinde var olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: nbsp;


OYNAYANLARIN BAŞINA GELİR nbsp;
"Karşılaşma için özür dilemek istiyorum. Penaltıyı isteyerek yapmadım. Ancak böyle şeyler sadece oynayanların başına geliyor. Hiç kimse hata yapma isteği ile hata yapmaz. Saygı da bekliyorum. Çünkü her zaman kulübümün formasına ve geleneğine saygı duydum. Formasını gururla giydim. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Olimpiyat'taki rövanşta hepinizin desteğini arkamızda bulacağımızı biliyorum. Sizinle beraber tur atlayacağımıza inanıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...