Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa - Mudanya karayolunda zincirleme kaza

/ Kaynak: AA
Bursa - Mudanya karayolunda zincirleme kaza

YAŞAM Haberleri  / AA

Mudanya karayolunun kent merkezine geliş istikametinde, bu sabah buzlanma nedeniyle 100'ü aşkın aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Bursa'da, yaklaşık 600 metre aralıkla iki ayrı noktada 100 civarında aracın karıştığı zincirleme trafik kazaları meydana geldi.
Alınan bilgiye göre, zeminin buzlanması ve yoğun sisin görüş mesafesini azaltması, Bursa-Mudanya karayolunda kazalara yol açtı.
Osmangazi ilçesinde, söz konusu yolun Bademli Kavşağı ile Geçit mevkisi arasındaki 2 kilometrelik bölümde yaklaşık 600 metre aralıkla iki ayrı noktada 100 dolayında aracın karıştığı zincirleme trafik kazaları oldu.
Ambulans ve otobüslerin de bulunduğu araçlarda çok sayıda kişi hafif yaralandı. Yaralılardan bazılarına olay yerinde müdahale edildi, kimileri ise ambulanslarla ya da kendi imkanlarıyla kentteki hastanelere gitti.
Kazalar yüzünden Bursa-Mudanya karayolu ulaşıma kapandı. Trafik ekiplerinin önlem aldığı yolda trafik akışının yeniden sağlanması için araçların çekicilerle kaldırılmasına başlandı.

##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...