Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Başbakan Davutoğlu ile görüştü

/ Kaynak: AA
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Başbakan Davutoğlu ile görüştü

Politika Haberleri  / AA

'Türkiye'nin, terör saldırılarına karşı mücadelede Irak'a olan desteğini görüyoruz. Bu konudaki rolünün daha etkin olmasını istiyoruz.'

Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame el-Nuceyfi, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefonda görüşerek, bölgedeki siyasi, güvenlik ve IŞİD ile mücadele konularını ele aldı.
Nuceyfi'nin ofisinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Davutoğlu, akşam saatlerinde aradığı Nuceyfi'yle Irak ve bölgedeki güvenlik gelişmelerini görüştü.
Açıklamada sözlerine yer verilen Nuceyfi, "Türkiye'nin terör saldırılarına karşı mücadelesinde Irak'a olan desteğini görüyoruz. Bu konudaki rolünün daha etkin olmasını istiyoruz" dedi.
- Nuceyfi, Türkiye yolcusu
Başbakan Davutoğlu, Türkiye'nin terörle mücadelede Irak'a çok yönlü olarak destek vermeye hazır olduğunu aktardı. Davutoğlu, bölge ve Irak'taki son siyasi ve güvenlik gelişmelerini görüştüğü Nuceyfi'yi ikili ilişkiler ve diğer konuların detaylıca görüşülmesi için Türkiye'ye davet etti. Nuceyfi, daveti kabul ederek, önümüzdeki günlerde yetkililerle görüşmek için Türkiye'ye gidecek.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...