'Bizim Hikaye' yılın en pahalı draması seçildi

'Bizim Hikaye' yılın en pahalı draması seçildi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Alaaddin Film'in yapımcılığını üstlendiği, Yasin Uslu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu 'Bizim Hikaye', yılın en yüksek bütçeli yapımı.

Darbelerle hırpalanan bir ülkenin ve bir ailenin sürüklenerek geldiği yerde inandığı değerler uğruna mücadele edenlerin hayatını bir aile ve aşk hikayesi eşliğinde işleyen 'Bizim Hikaye' adlı filmin çekimlerinin bir bölümü Trabzon, Sinop ve Rize'de gerçekleştirildi. Film, eşsiz Karadeniz manzaraları ile dikkat çekiyor.


Sinema oyuncusu arabadan fırladı
27 Mart'ta 300'ü aşkın salonda vizyona girecek filmin başlıca rollerinde Sera Tokdemir'in yanı sıra Cansel Elçin, Haluk Piyes, Naz Elmas, Burcu Kıratlı, İbrahim Kendirci, Çiğdem Batur, Şebnem Dilligil ve Ahmet Mekin görev aldı. Filmin müzikleri ise, Türk popunun son yıllardaki star isimlerinden Mustafa Ceceli'ye ait. Bizim Hikaye, "Asla vazgeçme" diyen bir baba ile babasının davasına ömrünü adayan evladın dramatik hikayesini anlatıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...