Erdoğan Paralel yapıyı topa tuttu!

Erdoğan Paralel yapıyı topa tuttu!

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliğince organize edilen ve Hilton Oteli'nde düzenlenen kahvaltıda konuştu.

İşte o konuşmanın önemli satırbaşları:

Taksim'de Gezi Parkı'nda 12 tane ağaç bir yerden sökülerek bir yere taşınarak atılan bir adım bahane edildi. Sokakları terörize ederek buradan siyasi sonuç devşirmeye çalıştılar. Bazı siyasi partilerin temsilcileri bundan bir şeyler elde etmeye çalıştılar. Bunu yapanlar kendi partilerinin işte Yalova'da, Sarıyer'de ağaçları kesip doğrayarak adeta bir doğa katliamı yaparken buna sessiz kaldılar. Hani nerdeydiniz çevreciler? Dürüst değiller, samimi değiller.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

"MİLLİ GÜVENLİK SİYASET BELGESİNDE YERİNİ ALACAK"
17-25 Aralık darbe teşebbüsünün gerisinde kendisine hizmet hareketi diyen bir yapı var. Kayıtlarda adı paralel devlet yapılanması olarak geçen bu örgüt yıllarca cemaat kisvesi altında vatandaşın kanını sömürdü. MGK'da bu konuyla ilgili bunun ulusal güvenliğimizi tehdit eden örgüt olduğuna dair karar çıkardık. Nisan ayında Milli Güvenlik siyaset belgesinde artık bu yerini alacak.
İnsanları ellerine ne geçerse onunla tehdit ederek adeta bir korku imparatorluğu kurdular. Görüntüleri kaydederek, telefonlarını dinleyerek elde ettikleri bilgileri depoladılar ve gerektiğinde kullandılar.

"PKK BİLE BÖYLE BİR TAVRIN İÇİNDE OLMADI"
Bütün bunlar Allah rızası için çalışanların yapacağı iş midir? Gönüllü gönülsüz topladıkları bu paraları ne yapıyorlar diye bakıyorsunuz. Paraların bir bölümü ülkemizdeki bazı siyasi partilerin seçim kampanyalarına gidiyor. Yurtdışındaki partilere de yardım olarak gidiyor. Bunun içinde ABD var. Filanca ülkedeki kampanyalara destek olarak size vermedik. Hangi niyetle size verdiysek siz de o niyet istikametinde kullanmalısınız. Ama kullanmadılar. Yardım diye topladıkları paralarla ticari işler yapıyorlar. Kurdukları banka ile kendi kurdukları şirketlere usulsüzce para aktarıyorlar. İnanın böyle bir tavrın içinde PKK bile olmadı.

"DEVLET BAŞKANLARI OLUMLU YAKLAŞTI"
Pensilvanya örgütünün resmi adıyla paralel devlet yapılanmasının ipliği pazara çıkmıştır. Gazetelerdeki yayınlanan belgeleri görüyorsunuz. Kim nerenin imamıdır, ne gibi bağlantıları var? Şimdi bir vakıf kuruluyor. Maarif Vakfı. MEB'in kuracağı bu vakıfla uluslararası camiadaki okulları oradaki yönetimler size verelim diyorlar. Hükümetimiz süratle böyle bir vakfı kuruyor. Şu ana kadar hangi devlet başkanı ile görüştüysem hepsi olumlu yaklaştı. Yeter ki bu çocuklar ortada kalmasın diyorlar.

YURTDIŞINDA YENİ OKULLARI YENİ VAKFIMIZ AÇACAK

Eninde sonunda yok olacak. Hiçbir öğrencimiz nbsp; ve vatandaşımız bu yapıdan dolayı etkilenmeyecek. Burada STK'lara büyük iş düşüyor.
Milli Eğitim Bakanlığımızın kuracağı vakıfla yurtdışında okullar açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hükümetimiz çalışıyor.
İnşallah bu hastalıklı yapıdan kurtulacağız. Bu memleket ve millet meselesidir. Bu konuda sizden destek bekliyoruz.

FUAT AVNİ VE SÜMEYYE ERDOĞAN'A SUİKAST İDDİALARI
İşte dün gördünüz. Bursa'da söyledim. Ailemi tehdit eden haberler gördünüz. Kızımla ilgili şahsımla ilgili bir şeyler dökülmeye başladı.
Aylardır ortaya çıkan bir isim var.(fuatavni)
Yahu delikanlıysan, çık açıkça mertçe kim olduğunu göster. Biz kefenimizi giydik de çıktık bu yola. Bizi bu yoldan caydıramazsın.
Sen de yürek varsa çıkarsın ortaya.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ TARTIŞMALARI
Ne yaparsanız yapın. Tüm engellemelere rağmen bu yasa çıkacak.İç güvenlik yasasına karşı çıkmak terörle mücadeleye karşı çıkmaktır.Yein Türkiye kuruluyor, inşallah kurulacak. Şimdi bambaşka Malatya var.Üniversitesiyle, hastaneleriyle, ulaşımıyla, hızlı tren projeleriyle başka bir Malatya inşa ediliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...