Erdoğan'dan suikast açıklaması

Erdoğan'dan suikast açıklaması

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümeyye Erdoğan'a suikast' iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümeyye Erdoğan'a suikast iddialarına ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. Erdoğan, suikast haberleri ile ilgili olarak "Emniyet güvenlik kuruluşlarımızda belgeler var. Yargı konuyla ilgili taleplerini yapacaktır. Bu kurumlarda belge, bilgi varsa yargıya gelecektir. Bende bu işin ailem ve kendim adına takipçisi olacağım" dedi.
İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
Emniyet güvenlik kuruluşlarımızda belgeler var. Yargı konuyla ilgili taleplerini yapacaktır. Bu kurumlarda belge, bilgi varsa yargıya gelecektir. Bende bu işin ailem ve kendim adına takipçisi olacağım. Bu olay aslında yeni değil. Bunlar seçim sürecinde fiilen yaşandı. Mahalli seçimlerde de yaşandı . Bunların ucu kendilerine dokunduğunda rahatsız oldular. Bundan sonraki süreç de çok farklı şekilde gelişecek.İsmi geçenlerden bir kısmı siyaset mensubu.Bunlar da hop oturup hop kalkacaklar. İnanıyorum ki ben ellerinde birçok, şantaja montaja dayalı belgeler var. Biz inanarak güvenerek yolumuza devam ediyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...