Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kumaya 'resmi nikah' dayağı

/ Kaynak: İHA
Kumaya 'resmi nikah' dayağı

YAŞAM Haberleri  / İHA

ADANA'da 35 yaşındaki Murat Aşçı birlikte yaşadığı 32 yaşındaki Serpil Koç'u resmi nikah isteyince, tekme yumruk döverek hastanelik etti.

Merkez Sarıçam İlçesi'nin Kürkçüler Müminli Mahallesi'nde oturan Murat Aşçı, iddiaya göre evli olmasına rağmen eşine kuma olarak Serpil Koç'u getirdi. Aynı evde yaşayan genç kadın, Aşçı'dan nikahlı eşini boşayıp kendisine resmi nikah kıymasını istedi. Buna yanaşmayan Aşçı ile Koç arasında tartışma çıktı. Adı açıklanmayan resmi nikahlı eşin de karıştığı tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Murat Aşçı, Serpil Koç'u tekme yumruk dövmeye başladı. Saldırıdan kurtulmak için kendini evden dışarı atan genç kadın, koşarak kaçmaya başladı. Evlerinin yakınındaki Tarım Kredi Kooperatifi'ne sığınan kadına görevliler sahip çıktı. Murat Aşçı da kaçan Serpil Koç'u yakalamak için peşine düştü. Görevlilerin çağırdığı polis, kadının arkasından gelen Murat Aşçı'yı gözaltına aldı.
Gördüğü şiddet nedeniyle dudağı patlayan, gözü ve yüzü morarıp tanınmayacak hale gelen Koç, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Polis olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...