Türkiye Kupası'nda dev final!

/ Kaynak: DHA
Türkiye Kupası'nda dev final!

SPOR Haberleri  / DHA

Gaziantep'te organize edilen Royal Halı Türkiye Kupası 8'li final maçlarında Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes finale yükseldi.

Türkiye Kupası'nda kupa sahibini 22 Ocak Pazar günü bulacak. Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes 17.00'da Karataş Spor Salonu'nda kozlarını paylaşacak. Bugüne kadar Anadolu Efes 9, Fenerbahçe Ülker ise 7 kez kupanın sahibi oldu.


Obradovic ile Ivkovic 7. kez finalde rakip


Avrupa basketbolunun önemli başantrenörlerinden Fenerbahçe Ülker'i çalıştıran Obradovic ile Anadolu Efes'in başında bulunan Ivkovic, 22 Ocak Pazar günü oynanacak olan Türkiye Kupası maçıyla kariyerlerinde 7. kez birbirlerine finalde rakip olacak. İki deneyimli teknik adam, kariyerlerinde daha önce Yunanistan'da 6 finalde karşılaşırken, Ivkovic 2 kez AEK, 2 kez de Olympiakos'un başında toplam 4, Obradovic ise Panathinaıkos ile 2 kupa kazandı.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...