Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da kadro sıkıntısı

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da kadro sıkıntısı

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor, bu sezon tek hedef olarak kalan ligde ilk 4 sıraya girebilmek için Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı 4-0'lık Napoli yenilgisi sonrası çalkantılı günler geçiren Trabzonspor, bu sezon tek hedef olarak kalan ligde ilk 4 sıraya girebilmek için Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Avrupa kupasında tur şansa nbsp;kalan Trabzonspor'da gözler lige çevrildi. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak için ligi ilk 4 sırada bitirmek isteyen bordo mavililer, Kasımpaşa ile Pazar günü deplasmanda oynayacakları maçı kazanarak, hem bu hedefine bir adım daha yaklaşmak hem de Napoli maçının moral bozukluğunu üzerinden atmayı hedefliyor.


KADRO YİNE EKSİK
Napoli maçına sakat, cezalı ve UEFA listesinde olmayan oyuncuları nedeniyle 15 kişilik kadroyla çıkmak zorunda kalan Trabzonspor'da Kasımpaşa maçı öncesinde yine sakatlar ve cezalı oyuncular bulunuyor. Bordo mavililerin ilk 11'indeki iki isimden Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz Kasımpaşa maçında cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.


Sakatlıkları nedeniyle Belkalem ve Waris de takımdaki yerlerini alamayacak. Kemik ödemi sorunu yüzünden son 4 maçı kaçıran Yusuf Erdoğan'ın durumunun ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacağı vurgulandı. Cezaları nedeniyle forma giyemedikleri Napoli maçında eksiklikleri büyük ölçüde hissedilen Mehmet Ekici ve Kevin Constant'ın Kasımpaşa maçıyla takımdaki yerlerine dönecekleri de ifade edildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...