Fenerbahçe'ye kötü haber

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe'ye kötü haber

SPOR Haberleri  / DHA

Akhisar Belediyespor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 21. haftasında, 23 Şubat Pazartesi günü Akhisar Belediyespor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.


Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda 4 minyatür kalede maç yapan sarı-lacivertli oyuncular, yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla çalışmalarını sürdürdüler. Antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.


ALPER POTUK YARIDA BIRAKTI
Antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka üst adalesinde ağrı hisseden Alper Potuk tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bırakırken, Bekir İrtegün ile Hasan Ali Kaldırım ise takımdan ayrı özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarına devam etti.


Sarı-lacivertli takım, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını 22 Şubat Pazar günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilecek antrenmanın başlama saati 18.00.


GÖKHAN GÖNÜL'DE YUMUŞAK OKULARDA EZİLME VE ESNEME TESPİT EDİLDİ
Dün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ikinci bölümünde sol bacağının alt kısmına aldığı darbe sonucu çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bırakan Gökhan Gönül'ün sağlık durumu ile ilgili kulüp doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu bilgi verdi. Doç. Dr Kunduracıoğlu, "Oyuncumuzun sabah saatlerinde yapılan tetkiklerinde yumuşak dokularda ezilme ve esneme tespit edildi. Gökhan'ın tedavisine başlandı" dedi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...