Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Slaven Bilic'in Atınç Nukan korkusu

/ Kaynak: DHA
Slaven Bilic'in Atınç Nukan korkusu

SPOR Haberleri  / DHA

Perşembe günü İngiltere'de Liverpool'a 1-0 yenilen Beşiktaş'ta rövanş maçı öncesi teknik direktör Bilic'i Atınç'ın tecrübesiz olması düşündürüyor.

Süper Lig'de lider durumunda bulunan siyah-beyazlılarda teknik direktör Slaven Bilic çok kritik Eskişehirspor ve Liverpool maçları öncesinde cezalılar, yorgunluklar, sakatlıklar gibi bir çok sorunu çözmek için kafa yoruyor.


SLAVEN BİLİC ESKİŞEHİRSPOR MAÇINDA ROTASYONA GİDEBİLİR
Hırvat çalıştırıcı kendini ve takımını tamamen önlerindeki ilk karşılaşma olan Eskişehirspor maçına odaklamaya çalışsa da Liverpool maçına daha fazla eksikle çıkmamak için yarın akşam rotasyona gidebilir. Ersan ve Motta'nın cezalı duruma düşmesiyle Liverpool maçına çok önemli iki eksikle çıkacak olan Bilic, Eskişehir maçında yaşanması muhtemel sakatlıkları da göz önüne alarak Demba Ba, Sosa ve Olcay'ı dinlendirmenin hesabını yapıyor.


Demba Ba'nın yerine sakatlığı geçen Mustafa Pektemek'i, Liverpool maçında kötü olan Olcay ve Sosa'nın yerine de Kerim Frei ile Oğuzhan'ı oynatmanın hesaplarını yapan Bilic'in son kararı maça saatler kala vermesi bekleniyor.


LİVERPOOL MAÇINDA KİM OYNAYACAK?
Beşiktaş'ın hocası Bilic'i en çok düşündüren olay ise Liverpool maçında oynamayacak olan Ersan ve Motta'nın yerlerine kimi koyacağı. UEFA kadrosuna Sivok'un dahil edilmemesi ve Miloseviç'in de ani sakatlığı ile tek alternatif konumuna düşen Atınç'ın lig tecrübesinin çok az ve bunun yanında da Avrupa tecrübesinin hiç olmaması Bilic'i oldukça düşündürüyor.


Atınç'ın Bursaspor maçında da göze batan en büyük zaafı geri dönüşlerinin ve süratinin zayıf olmasıydı. Bunun yanında genç stoperin hava toplarında çok iyi olması da artısı olarak göze çarpıyor. Slaven Bilic'in lk maçta çok hızlı olan ve sürekli arkaya kaçma taktiği uygulayan Liverpool forvetlerine karşı yerden oyunda daha iyi olan Necip'i stopere koyması sürpriz sayılmayacak olsa da Atınç bu maçta oynamaya bir adım daha yakın görünüyor.


UĞUR BORAL BU KEZ OYNAYACAK MI?
Motta'nın da cezalı olması ve İsmail'in sakatlığı ile sol bekte tek alternatif Bilic'in yıldızının bir türlü barışmadığı ve hiç şans vermediği Uğur Boral kaldı. Milli maçlar, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Kupası'nda bir çok maç tecrübesi olan Uğur, son iki sezonda form durumu ve sakatlıkları ile Hırvat hocanın bir türlü gözüne giremedi. Tecrübeli sol ayak yine de Bilic'in şans vermesi halinde oynayacakmış gibi kendini hazırlıyor.


TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR 7 FUTBOLCU BİRDEN CEZA SINIRINDA
Beşiktaş'taki diğer önemli bir sorun şu an çok göze çarpmasa da takımda 7 oyuncunun birden sarı kart ceza sınırında olması. Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Ramon Motta Eskişehirspor maçı öncesi 3 sarı kart ile ceza sınırında. 25. haftada Fenerbahçe ile Kadıköy'de derbi maçına çıkacak olan siyah-beyazlılarda 7 futbolcunun kalan 3 haftada sarı kart ceza sorununu nasıl aşacakları da konuşulan bir konu olmaya başladı.


İlk devrede Fenerbahçe maçı öncesi Gökhan Töre, Galatasaray maçı öncesi de Atiba'nın gördükleri kartlarla cezalı duruma düşmesine isyan eden Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisine kadar bu 7 sarı kartın temizlenememesi halinde derbiye yine eksik çıkma korkusunun hakim olması kaçınılmaz.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...