Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tramvay yoluna giren minibüs dehşet saçtı

/ Kaynak: İHA
Tramvay yoluna giren minibüs dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zeytinburnu'nda tramvay yoluna girip yoldan geçen otomobille çarpışan minibüs yolun karşısına geçmeye çalışan Suriyeli bir ailenin arasına daldı.

Olay, Seyitnizam Mahallesi Seyitnizam Caddesi'nde saat 15.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yasak olmasına rağmen sürratli bir şekilde tramvay yoluna giren 67 DC 028 plakalı araç sürücüsü, bu sırada Turan Güzel Caddesinde yeşil ışıkta geçen 34 KR 7333 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan Suriyeli bir aileye çarptı. Kazanın ardından anne Zilal Nasır (37) olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazada Nasır'ın 13 yaşındaki Yusuf ile 9 yaşındaki Hüda adlı iki çocuğu ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Kazaya neden olan sürücü gözaltına alınırken diğer sürücü de ifade işlemleri için emniyete götürüldü.
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ
Tramvay yoluna giren minibüs dehşet saçtı

Kazanın görgü tanıkları, minibüsün aşırı süratli ve yasaklı olmasına rağmen tramvay yoluna girdiğini bu sırada yoldan geçen bir otomobille çarpıştığını anlattı. Vatandaşlar aynı noktada sürücülerin sürekli tramvay yolunu kullandığını ve bunun da kazalara neden olduğunu ifade etti.Hayatını kaybeden kadının cesedi yapılacak incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılacak. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.Öte yandan, kaza nedeniyle Kabataş-Bağcılar arasında yapılan seferler durdu. Seferlerin yapılacak incelemelerin ardından yeniden normale döneceği belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...