Bu Tarz Benim Eleme Kim Elendi? (İşte elenen o isim)

Bu Tarz Benim Eleme Kim Elendi? (İşte elenen o isim)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bu Tarz Benim de bu akşam eleme heycanı yaşanacak. Bu Tarz Benim elemede kim elendi, Show Tv canlı yayından yarışmayı izleyebilirsiniz

nbsp;Bu Tarz Benim de bu akşam eleme heycanı yaşanacak. Bu Tarz Benim elemede kim elendi, Show Tv canlı yayından yarışmayı izleyebilirsiniZ.. Bu Tarz Benim hafta içi her gün yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Show Tv ve TV8'de en beğenilen yarışmalardan olan ve son günlerde tartışmaları ve olayları ile devam ediyor. Show Tv Bu Tarz Benim konsept değişikliğine giderken TV8'de isim değiştirmişti!Bu Tarz Benim hafta içi her gün yeni bölümü ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Show Tv ve TV8 kanallarında yayınlanan Bu Tarz Benim'de ise ise neler olacağı merak ediliyor.

Bu Tarz Benim erkeklerinden Serhan ve Okan kızlardan Esra ve Tuğba elendi.

Bu Tarz Benim yarışmaları devam ediyor. Show Tv'deki uzun bir aradan sonra yeniden ekranlarda olacak. Show Tv ekranlarında ise saat 16.00'da ekranlarda oluyor. Bakalım Show Tv ekranlarında Bu Tarz Benim'de bugün neler yaşanacak?
Bu Tarz Benim'in yarışmacılarında Aygün Aydın'ın erkek arkadaşı Orkun, canlı yayına bağlanarak gerçekleri açıkladı. Bu Tarz Benim'de jüri üyesi Cemil İpekçi, program açılışında duygusal bir konuşma yaparak herkesi duygulandırdı.


Bu Tarz Benim'in yarışmacılarından Selen Yakıcı ile Ecem Akkaya arasında gerginlik yaşandı. Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe yorgunluğuna dayanamadığı yarışmadan izin alıp dün ülkesine uçtu.Bu Tarz Benim yarışmasının jüri üyesi olan Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan, 2 hafta önce yorgunluk nedeniyle stüdyoda sabaha karşı 05.00'te bayılmış, hastaneye kaldırılmıştı. İrlandalı yenge, yorgunluğuna dayanamadığı yarışmadan izin alıp dün ülkesine uçtu.


KONUK JÜRİ ÜYESİ GELECEK


Chloe Loughnan Türkiye'ye 1 Mart'ta dönecek. Yokluğunda da jüri koltuğuna önce Çağla Şikel, ardından da Asuman Krause oturacak.


Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği cemil ipekçi'nin jüri üyeliği yaptığı Show TV'deki Bu Tarz Benim Yarışma programı bu akşam yepyeni bir bölümle ekrana geliyor. Eleme gecesinde sürpriz konuklarla Bu Tarz Benim programı izleyiciyi yine ekrana kilitliyor. Haftasonu eleme gecesinin daimi konuğu olan Bülent Ersoy da ratingleri zirveye taşıyacak açıklamalarda bulunuyor.
Bu hafta Show TV eleme gecesinde Bülent Ersoy yine jüri koltuğunda oturuyor. Eleme gecesinin jüri kadrosunda; ModaTasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç yer alıyor. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Show TV'deki Bu tarz Benimm eleme gecesi canlı yayını saat 20.00'da başladı.


Ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim, muhteşem jürisi ve birbirinden iddialı 11 kadın ve 11 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren Bu Tarz Benim'in izleyicileri büyüleyen Eleme Gecesi ise canlı yayınla Show TV ekranlarında...


İSMAİL YK VE METİN ŞENTÜRK BU TARZ BENİM SAHNESİNDE !

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde bu hafta; İsmail Yk ve Metin Şentürk muhteşem performanslarıyla izleyicileri coşturmaya geliyorlar. Birbirinden eğlenceli şarkıların yer alacağı program, izleyicilere keyif dolu bir akşam yaşatıyor.


BU HAFTANIN KONSEPTİ "UNUTULMAZ AŞKLAR"

"Unutulmaz aşklar" konseptiyle, her çiftin unutulmaz bir aşk hikayesini canlandıracağı Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde, çiftler jüriden oyunculuk, sahne, ses, saç, makyaj ve kostüm performanslarına göre puan alacaklar.Birbirinden ilginç gösteriler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda, en düşük puanı alarak Bu Tarz Benim'e kim veda ediyor ?
Unutulmayacak performansların yaşanacağı "Bu Tarz Benim Eleme Gecesi", 21 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00 canlı yayınla Show TV'de!
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...