Hakem 'faul' dedi, Hamza hoca çıldırdı

Hakem 'faul' dedi, Hamza hoca çıldırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Sivasspor maçında yediği ilk golden önce hakemin faul çalması Hamza hocayı çıldırttı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ile Sivasspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede sarı-kırmızılıları isyan ettiren bir pozisyon yaşandı.


Mücadelenin 38. dakikasında sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Cicinho, son çizgiye kadar indi ve Olcan Adın'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Maçın hakemi yardımcısının uyarısıyla serbest vuruşu verdi.


Galatasaray'da futbolcular faul olmadığı yönünde itirazlarını yaparken, oyun serbest vuruş ile başladı. İbrahim Akın'ın ceza alanına ortasında arka direk yakınlarında boşta kalan topa Aatıf Chahechouhe, dar açıdan vurdu ve top ağlarla buluştu.


Bu golün ardından kaleci Fernando Muslera dahil, Galatasaraylı tüm futbolcular hakem Hüseyin Göçek'e isyan etti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da, üzerindeki montunu çıkartıp yere fırlattı.


Devre bitti, isyan başladı


Öte yandan ilk yarının sona ermesinin ardından Fernando Muslera koşarak soyunma odasına giderken, hakem Hüseyin Göçek, Uruguaylı kaleciye sarı kart gösterdi. Hamza Hamzaoğlu, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, soyunma odasına girmeden önce maçın hakeminin yanına gelerek uzun süre itiraz etti, isyanlarını iletti.


Rıdvan Dilmen "faul yok" dedi


Pozisyon ile ilgili konuşan Rıdvan Dilmen de, pozisyonda faul olmadığını belirtirken, "Benim fikrim aut. Korner de değil. O pozisyonu kale arkası hakeminin görmesi lazım. Koray Gençerler'in 3 metre önünde oluyor pozisyon. Cicinho'nun tepkisini de gördüm. Korner verebilir hakem. Topun Sivassporlu futbolcudan çıktığını görmeyebilir" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...