Muslera, 'Hakem faul çalınca...'

Muslera, 'Hakem faul çalınca...'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera maç sonrası açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın kalecisi Muslera, Sivasspor maçının ardından açıklamalar yaptı. "Sivasspor yeni hocasıyla birlikte çıkışa geçmişti. Onların çok evlerinde iyi oynadığını da biliyorduk ama çıktık oyunumuzu oynadık. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz." diyen Muslera konu hakemlere gelince ateş püskürdü. Uruguaylı kaleci, "Öncelikle federasyonun aldığı bir karar var. 5 hakemle oynayarak hata payına an aza düşürmek amaçlanıyordu. Ama o pozisyonda beş hakemden biri dahi faul yok diyemedi. Siz de izlediğinizde göreceksiniz. Bu tip hatalar puan kayıplarına neden olabilir. Ben sadece Galatasaray için demiyorum. Bu bütün takımlar için de geçerli. Olmayan faulü verince ben de aşırı reaksiyon gösterdim sanırım." diye konuştu.


Galatasaray'ın ilk golünü atan Yasin ise, "Bu maçın zor olacağını biliyorduk ama iyi konsantre olduk. Kazanacağımızı biliyorduk ve galibiyet için çok mutluyum. Buradan hocama teşekkür etmek itiyorum beni üç maçtır oynatıyor. Ben Galatasaray'a oynamak için gelmiştim. Umarım bundan sonra da elimde geleni yaparak onamaya devam ederim." diye konuştu.


Takımının son golünü atan Alex Telles maçın ardından "Çok önemli ve güzel bir galibiyet aldık" dedi ve şunları söyledi: "Zor bir maçtı ama anlamlı bir üç puan aldık. Sivasspor'un ilk golüne değinmem gerekiyor. 5 hakem olmasına rağmen olmayan faulü çaldılar. Beş hakemin olduğu yerde böyle hatalar olmamalı. Neyse ki tanrı yardımcı oldu ve bugün kazanmasını bildik"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...