Kalecinin golü Almanya'yı salladı

Kalecinin golü Almanya'yı salladı

SPOR Haberleri

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) bugün oynanan Augsburg-Bayer Leverkusen maçı ilginç bir olaya sahne oldu.

Almanya Bundesliga'da 22. hafta mücadelesinde Augsburg ile Bayer Leverkusen kozlarını paylaştı. Impuls Arena'da oynanan karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Bayer Leverkusen'in gollerini 8. dakikada Josip Drmic ile 84'te Stefan Reinartz kaydetti. Augsburg'un gollerini 59'da Caiuby Da Silva ve maçın son anlarında kaleci Marwin Hitz attı.


Kalecinin golü Almanya'yı salladı
Hitz'in golü tam bir çılgınlık sonucu geldi. Son dakikada, oyun devam ederken kalesini terkedip bir forvet oyuncusu gibi rakip ceza alanına giren Hitz, altıpasın sağ çaprazında buluştuğu topu, dönerek kaleye gönderdi.


2002'DEN BU YANA BİR İLK!


Marwin Hitz, 2002'den bu yana oyun akarken (yani korner, faul gibi duran top olmadan) gol atan ilk kaleci oldu. Ligin bir sonraki haftasında Augsburg deplasmanda Hertha Berlin ile karşılaşacak. Bayer Leverkusen sahasında Freiburg'u ağırlayacak.







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...