Kartal Diego kararını verdi

Kartal Diego kararını verdi

SPOR Haberleri

İsmail Kartal, son 2 maçta rakip savunmalara karşı zayıf kalan Diego Ribas'ı yarın yanında oturtacak.

Devre arası Antalya kampında yaklaşık 10 gün süren yüklemelerin sonucunda sezon başındaki vasat görüntüsünün bir tık üzerine çıksa da kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Diego Ribas, kredisini tüketti.


Cezalı ve eksiklerin çok olduğu periyotta Trabzonspor'dan sonra G.Antep maçında da ilk 11'de şans bulan Brezilyalı futbolcu, rakip savunmalar karşısında fizik olarak oldukça zayıf kalmıştı.
nbsp;
3. bölgede üretken olamadığı gibi özellikle Antep deplasmanında yumuşak kaldığı için takımının orta alanda baskı yemesine neden olan ve 2. yarıda kenara gelip formasını Selçuk Şahin'e kaptıran Sambacı bu haftaki Akhisar Belediye karşılaşmasında teknik direktör İsmail Kartal'ın yanında oturacak. Diego Ribas'ın yanı sıra son haftaların başarılı ismi Selçuk Şahin de 11'deki yerini kaybeden bir başka isim olacak.
nbsp;
Başarılı çalıştırıcı yarınki kritik mücadelede sakatlığını tamamen atlatıp son 2 maçtır sonradan oyuna giren Raul Meireles'e forvet arkasında şans verecek. Portekizli'nin hemen arkasında Mehmet Topal'la Emre şans bulacak.
nbsp;
'YAKIN OYNAYIN'
nbsp;
İsmail Hoca, hafta boyunca yapılan çalışmalarda 2. bölgedeki oyuncularına özel görevler de yükledi. Kaptan Emre ve Raul Meireles'ten sürekli yer değiştirmelerini isteyen teknik heyet, bu oyunculardan forvet hattına yakın oynayıp özellikle rakip savunma içine ara top atmalarını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...