Kayıp babasının cesedini burada buldu!

/ Kaynak: DHA
Kayıp babasının cesedini burada buldu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çorlu'da dün akşam saatlerinde kaybolan yaşlı adam evlerinin yakınındaki terk edilmiş bir binada oğlu tarafından ölü bulundu.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde dün akşam saatlerinde kaybolan 70 yaşındaki Üzeyir Özkan, evlerinin yakınındaki terk edilmiş bir binada oğlu Hasan Özkan tarafından ölü bulundu.Çorlu Hatip Mahallesi'nde oturan Üzeyir Özkan, dün akşam üstü evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Oğlu Hasan Özkan, polise giderek babası için kayıp başvurusunda bulundu. Bu sabah aramaya çıkan Hasan Özkan, evlerinin yakınındaki terkedilmiş binada babasını hareketsiz bir şekilde bularak polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri yaşlı adamın öldüğünü belirledi.Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesi ardından Üzeyir Özkan'ın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Çorlu Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...