Liseli Ali Hümaz'dan 5 gündür haber yok

/ Kaynak: DHA
Liseli Ali Hümaz'dan 5 gündür haber yok

YAŞAM Haberleri  / DHA

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, oturdukları apartmandan 5 gün önce ayrılan 20 yaşındaki Ali Hümaz'dan haber alınamıyor.

Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan Mustafa ile Döne Hümaz çiftinin çocukları lise son sınıf öğrencisi Ali Hümaz, geçen 17 Şubat'ta akşam saatlerinden ayrıldığı evine dönmedi. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis, Ali Hümaz'ın bulunması için polis çalışma başlattı.
Oğlunun ortadan kaybolması için bir neden olmadığını belirten anne Döne Hümaz, gözyaşı dökerek Ali'nin bulunmasını istedi. Döne Hümaz, kimseden şüphelenmediğini belirterek, "Oğlum her şeyi benimle paylaşırdı, aksi bir şey olsa haberim olurdu. Gelir diye bekledim, gelmeyince telefonlarına da ulaşamayınca yüreğime bir korku düştü. Türkiye'ye sesleniyorum, insanlık namına oğlumu görenler haber versin" dedi.
Liseli Ali Hümaz'dan 5 gündür haber yok




YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...