Bilic'ten samimi açıklama, 'Hak ettiler'

Bilic'ten samimi açıklama, 'Hak ettiler'

SPOR Haberleri

Eskişehirspor'a deplasmanda 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Bilic, Eskişehirspor'un galibiyeti hak eden taraf olduğunu söyledi.

Gökhan Töre ve Demba Ba tercihlerini de anlatan Bilic, "Eskişehir kazanmayı hak etti. İlk yarıda fena değildik ancak şansız bir gol yedik, ikinci yarıda enerjimiz çok düşüktü. Bazı zinde oyuncuları sahaya sürdük, değişiklikler yaptık ancak yeterli olmadı. Eskişehirspor daha reaksiyonel davrandı ve daha sağlam oynadı. Kazanmayı hak ettiler. Gökhan ve Ba'nın sakatlıkları vardı, rotasyon yapmak zorundaydık.


''LİVERPOOL MAÇI TAHRİBAT OLUŞTURDU''


Liverpool maçı bizim üzerimizde önemli bir tahribata neden oldu. bu durum ikinci yarıda daha da belirgin bir şekilde ortaya çıktı. Bu maçta bir hayal kırıklığı yaşıyoruz ancak toparlanmak zorundayız. Sadece Liverpool maçına değil bir sonraki lig maçına da çok iyi hazırlanmak zorundayız. Önümüzde 4 gün var ve bu 4 günü çok iyi değerlendireceğiz" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...