Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'a eleştiri yağmutu

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'a eleştiri yağmutu

SPOR Haberleri

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Eskişehirspor mağlubiyetinin ardından Beşiktaş'ı eleştiri yağmuruna tuttu

Eskişehir-Beşiktaş maçının ilk yarısını yorumlayan Rıdvan Dilmen, ''Slaven Bilic, Tolgay Arslan'ı oynatmıyorsa orada bir durum var. Madem kadroya giremiyor neden ısrarla istiyorsunuz Bundesliga'dan alıyorsunuz. Livwerpool maçından sonra elbette kadroda rotasyon yapabilirsiniz. Gökhan gibi oyuncuların yolculuktan sonra çabuk toparlayacağını düşünüyorum. Zaten ileri dakikalarda rotasyon yaptığın oyuncuları oyuna dahil edeceksin. Ortada giden bir maç oluyor. Slaven Bilic'in olmazsa olmazı Gökhan Töre'' dedi.


''BEŞİKTAŞ ÇORBA GİBİYDİ''


Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Eskişehirspor'a 1-0 yenildiği maçın ardından "Eskişehir farkı kaçırdı, 5-1 bitebilirdi. Beşiktaş ikinci yarıda Roberto Mancini'nin Galatasaray'ından da daha dağınıktı, çorba gibiydi. Bugün yapıldığı gibi yapılan rotasyonlarla Beşiktaş'ın bu 11'i şampiyon olamaz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...