Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bülent Arınç IŞİD gerçeğini açıkladı

Bülent Arınç IŞİD gerçeğini açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresinde konuşan Bülent Arınç, Türkiye'den IŞİD'e bin civarında gencin katıldığını açıkladı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, IŞİD'e çeşitli batı ülkelerinden de katılımların olduğunu açıkladı.


''VAHŞİ HAYVANLAR BİLE YAPAMAZ''


Arınç, "Gençlerimizi ellerine demir bilyeli sapanlar verip yüzlerini kapatan, molotofları atıp araçların üzerindeki polisleri öldüren, özellikle DHKP-C gibi insan öldürmekten zevk alan ve DAİŞ gibi vahşi hayvanların bile yapamayacakları cinayetleri rahatlıkla işleyen bir nesle dönüştürebiliyorlar.


''DAİŞ'E SADECE DIŞ ÜLKELERDEN KATILIM YOK''


Bu cinayetleri işleyenler Rusya'dan, İngiltere'den Amerika'dan Batı Avrupa'dan gidiyorlar. Bu nasıl bir batıl inançtır. İnsanı sevmesi gerekenler, ellerinde bıçakla her gün insan boğazlayabiliyorlar. Bu kötü bir eğitimin, kötü bir çalışmanın ürünüdür. Onun için gençlerimizi bu tür zararlı şeylerden uzak tutmamız lazım. Zannetmeyin ki DAİŞ'e katılanlar sadece dış ülkelerden değildir. Çok yakınımızdan, Yalova'dan, bir başka yerden sayılarının bin civarında olduğunu zannettiğimiz bu gençler de aldatılarak götürülüyor. Sonra öldüklerini haber alıyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...