Beşiktaş, rekorunu kırmaya çok yaklaşmıştı!

Beşiktaş, rekorunu kırmaya çok yaklaşmıştı!

SPOR Haberleri

7. deplasman galibiyetini kazanmak için sahaya çıkan Beşiktaş istediğini alamadı. Kartal galip gelseydi 16 yıl sonra rakip sahada 7'de 7 yapacaktı.

Beşiktaş, Eskişehirspor deplasmanında 3 puanın yanı sıra rakip sahalardaki kendi rekorunu egale etme şansını da kaçırdı.


Liverpool yorgunu Kartal, İngiliz rakibiyle UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde Eskişehir'den galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyordu ancak büyük hayal kırıklığına uğradı.


İlk yarıda yediği golle sahayı puansız terk eden siyah-beyazlı takım, Eskişehirspor'u yenmeyi başarsaydı 1998-99 sezonundan sonra ilk kez üst üste 7 deplasman galibiyetine imza atarak kendi rekorunu egale edecekti.


Kartal son 6 deplasman maçında sırasıyla Başakşehir'i 2-1, Karabükspor'u 2-1, Gaziantepspor'u 1-0, Torku Konyaspor'u 2-1, Gençlerbirliği'ni 2-0 ve Çaykur Rizespor'u 2-1 yenmeyi başarmıştı.


Bu sezon 11. deplasman maçında 2. kez mağlup olan Beşiktaş ilk yenilgisini 7. hafta Kayseri Erciyesspor karşısında 3-2'lik skorla almıştı. Süper Lig'de tam 119 gün sonra rakip sahada mağlup olan siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de 4. kez mağlup olarak zirveden de oldu.


nbsp;
kaynak: milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...