Muslera'dan şaşırtan Fenerbahçe sözleri

Muslera'dan şaşırtan Fenerbahçe sözleri

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, Sivasspor maçında söylediği sözler yüzünden sarı kartla cezalandırıldı

Galatasaray'da Felipe Melo'nun yokluğunda sahada onun üstlendiği rakiplerle ve hakemlerle uğraşma görevini Muslera üstlendi. Sivasspor'un bulduğu ilk golde, atıştan önce kale arkası hakemine itiraz eden Muslera gol gelince itirazlarını sürdürdü. Muslera, ekstra yardımcı hakem Koray Gençerler'e, Türkçe olarak "Gözünün önünde oldu. Gol yememiz için bilerek görmezden geldin" diye sert şekilde çıktı. Devre bitip soyunma odasına giderken Muslera yine aynı Türkçesiyle hakem Hüseyin Göçek'e, "Fenerbahçe'yi mi şampiyon yapacaksınız?" diye sorunca sarı kartı gördü.
nbsp;
Muslera maç 3-2'ye geldikten sonra üzerine tabanla gelen Sivaslı oyuncuya da, "Napıyorsun lan sen?" şeklinde isyan etti. İlk yarının bitiminde kendisine sarı kart gösteren Göçek'e de; "Görmüyor musun? nasıl geliyor! Ne biçim hakemlik bu" diye isyan etmeye devam etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...