Kaptanlar konuştu!

Kaptanlar konuştu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de takımın tecrübeli isimleri takım arkadaşlarıyla yaşanan son gelişmeleri değerlendirip önümüzdeki haftalar için uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe'de takımın tecrübeli isimleri takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaparak, yaşanan son gelişmeleri değerlendirip önümüzdeki haftalar için uyarılarda bulundu.Başta kaptanlar Emre ve Volkan olmak üzere Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli isimleri arkadaşlarıyla yaptıkları toplantıda, "Son haftalarda bizlere karşı olan tavırları hepiniz görüyorsunuz. Gerek saha içerisinde gerekse saha dışında birçok olaylar yaşıyoruz. Bunun yan sıra TFF'den de sürekli cezalar alıyoruz. Tüm bu gelişmeler bize sanki birilerinin bizi şampiyon yapmak istemediği şeklinde bir hissi veriyor. Rakip takımın hocaları, yöneticileri sürekli bizim hakkımızda konuşuyorlar. Bu açıklamalar da saha içinde bize dönüyor" dediler.


'BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK' nbsp;


Tüm bu olayların takımı daha da bir bütün haline getirdiği görüşünde birleşen futbolcular, "Bize karşı yapılanlar, takımı daha da hırslandırıyor. Şurası bir gerçek ki bizim bizden başka dostumuz yok. Hem başkanımıza hem de camiaya '4. yıldızı takacağız' diye sözümüz var. Herkesi yenip şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştular.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...