Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Carlos'tan Fenerbahçe gerçekleri!

Carlos'tan Fenerbahçe gerçekleri!

SPOR Haberleri

Akhisar'ın teknik patronu Roberto Carlos'dan Fenerbahçe ve taraftarı hakkında önemli bir gerçeğe vurgu yaptı.

Fenerbahçe tarihinin en önemli yabancı futbolcuları arasında yer alan Roberto Carlos, bu akşam Şükrü Saracoğlu'na 4. kez rakip teknik adam olarak çıkacak.Burada Sivasspor'un başında iki yenilgi alan Brezilyalı çalıştırıcı ayrıca Fenerbahçe'yi taraftarı önünde yenmeyi başaran son isim oldu. Roberto Carlos'un hedefi, bu başarıyı tekrarlamak. Saracoğlu'nun ortamını çok iyi bildiğini belirten Carlos, "Taraftarların desteği, kötü oynayan Fenerbahçe'ye bir anda seviye atlatabilir. Tribünde kişi sayısı da fark etmez. Fenerbahçe, evinde her zaman bu destekle oynar. Fenerbahçe taraftarı Türk futbolu için de benim için de çok özeldir" ifadelerini kullandı.Çok zor bir maça çıkacaklarını belirten Roberto Carlos, "13 haftalık galibiyet hasretimize son verdik. Fenerbahçe karşısında da puan almak zorundayız. Rakibimiz taraftarı sayesinde sahada 12 kişi olacak! Bu nedenle çok fazla koşmamız ve herkesin birbirinin açığını kapatması gerek. Bunu yaparsak avantaj sağlarız" dedi. Fenerbahçe'deki eksiklerin önemli olmadığını belirten Brezilyalı teknik adam, "O formayı giyen her oyuncu kalitelidir" diye konuştu.

Akhisar'da son dakika

Akigolar'da bu kritik mücadele öncesinde önemli eksikler var. Orta sahanın dinamosu Didier Zokora, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Sertan Vardar ve Koray Arslan da Fenerbahçe karşısında takımı yalnız bırakacak. Ayrıca orta sahanın bir diğer önemli ismi Merter Yüce de cezası nedeniyle bu akşam görev yapamayacak. Akhisar Belediye'de bu eksiklerin yanı sıra 3 oyuncu de kart sınırında bulunuyor. Gekas, Djoum ve İsmail Konuk, Fenerbahçe maçında sarı kart görmeleri halinde Başakşehir karşısında cezalı duruma düşecek.
nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...