Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osvaldo Mancini'ye saldırmış

Osvaldo Mancini'ye saldırmış

SPOR Haberleri

İnter'in başına geçmeden önce Galatasaray'ın hocası olan Roberto Mancini ile Dani Osvaldo arasındaki sert tartışma gün yüzüne çıktı.

İtalyan ekibinin apar-topar milli futbolcuyu kadro dışı bırakması merak konusu olmuştu. İlk kez resmi bir ağızdan bu ayrılığın sebebi anlatıldı. İnter'in efsane kaptanı olan şu anda da kulüpte görev yapan Javier Zanetti'nin açıklamaları gündemi sarstı. La Gazzetta dello Sport'a konuşan unutulmaz isim "Juventus ile 1-1 berabere kaldığımız maçın ardından soyunma odasında Osvaldo, Mancini'ye saldırdı. Daha fazla detaya girmek istemiyorum ama büyük bir hata yaptığını söyleyebilirim. İnter'de büyük bir kariyeri olabilirdi. Büyük bir kulübüz ve bu yapılanı asla affedemezdik" dedi.


Osvaldo, söz konusu Juventus karşılaşmasında takım arkadaşı İcardi'yi de saha ortasında dövmeye kalkışmıştı. Hırçın Dani Osvaldo'yu takım arkadaşları yoğun uğraş sonucu engelleyebilmişti. nbsp;


BOCA'YA TRANSFER OLDU
Osvaldo ile İnter'in yolları bu şekilde ayrıldıktan sonra tecrübeli forvet, Avrupa kıtasına da veda etti. İtalyan Milli Takımı'nda da oynayan golcü futbolcu kariyerine Arjantin'in Boca Juniors takımında devam ediyor. Osvaldo sezon sonuna kadar Boca'da kiralık olarak oynayacak. Osvaldo ile geçtiğimiz yıllarda Galatasarayda ilgilenmişti. Ancak tecrübeli forvet kariyerine Türkiye'de devam etmek istememişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...