Fenerbahçe'de bir ayrılık daha

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldızları bir bir dökülüyor. Dirk Kuyt'tan sonra Pierre Webo'yla da sezon sonunda yolların ayrılacağı iddia ediliyor

Devre bitmeden Hasan Çetinkaya'ya giderek, kendisine Katar'dan teklif olduğunu ve Fenerbahçe'nin gelecek planları içinde kendisine yer olup olmadığını öğrenmeye çalışan Pierre Webo, sonunda beklediği haberi aldı.Pierre Webo ile ikinci kez görüşen Hasan Çetinkaya'nın, "Bize çok önemli hizmetlerin oldu. Şu an için sana herhangi bir söz verebilecek bir konumda değilim. Gelecek sezon için planlama lig bittiğinde yapılacak. Eğer, sana gelen teklifi değerlendirmek istiyorsan, saygıyla karşılarız" diyerek Kamerunlu oyuncuya kendine takım bulması konusunda adeta yol gösterdi.Pierre Webo'nun bu karardan sonra oldukça moralinin bozulduğu bunu farkeden İsmail Kartal'ın oyuncusuna sürekli olarak terapi yaptığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...