Trabzon'da büyük öfke! İşte o manşetler

/ Kaynak: DHA
Trabzon'da büyük öfke! İşte o manşetler

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor, bu sezon ligin en fazla beraberlik alan takımı olarak da göze çarpıyor.

Trabzonspor, bu sezon ligin en fazla beraberlik alan takımı olarak da göze çarpıyor. Geride kalan 21 haftada tam 10 beraberlik alan bordo-mavililer, 3 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı, 8 de galibiyet elde etti. 21 maçta kalesinde 33 gol gören Trabzonspor, ligin en fazla gol yiyen takımları arasında yer aldı.

ÇÖKÜŞ DEVRİ!
Yapılan harcamalara ve kulübün altına sokulduğu borç yüküne rağmen takımlın kötü gidişi yönetim, teknik heyet ve futbolculara sert eleştirilerin de yapılmasına neden oluyor. Kasımpaşa beraberliğiyle büyük bir fırsatın kaçtığını belirten yerel gazeteler, takımın ortaya koyduğu futbola geçer not vermezken, son dakikada yenilen golü ise 'talihsizlik' olarak değerlendirdi. Taka Gazetesi, "Çöküş devri. Kupadan elenen, Avrupa'da ezilen Trabzonspor, ligde 90'ıncı dakikada yıkıldı. Havlu attık. Trabzon kupada yok, Avrupa'da yok, ligde de yok" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu. Gazetede, büyük umutlar bağlanan Erken Zengin için ise, "Tam bir hayal kırıklığı" ifadesini kullandı.

SADECE ACI VERİYOR
Günebakış Gazetesi, "Büyük umutlar ve vaatler ile kurulan takım taraftarına sadece acı veriyor. 90'da hüsran.. Ligde bir ileri bir geri gidiyoruz" ifadelerini kullandı. Son Nokta Gazetesi, "Bahtı Kara fırtına. Kör talih. Gitti 2 puan paşa paşa" derken, Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "O eski halinden eser yok şimdi" manşetini attı.

Trabzon'da büyük öfke! İşte o manşetler

BU FORMA SİZE BÜYÜK GELİYOR ARKADAŞ!
En sert eleştiride bulunan Karadeniz Gazetesi, "Her yer karanlık. İster 100 milyon harca, istersen yıldızları topla.. Bu forma size büyük geliyor arkadaş. Kaçan balık büyük oldu" başlıklarını kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Arkası gelmez dertlerimin.. Trabzonspor kötü günler geçiriyor. Fırtına şampiyonluk, kupa, Avrupa derken ilk 4 yarışında da ağır bir yara aldı" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...