Emre Altuğ'un annesi ilk kez konuştu

Emre Altuğ'un annesi ilk kez konuştu

MAGAZİN Haberleri

Evliliklerini kısa süre önce noktalayan ünlü çift Emre Altuğ ve Çağla Şikel hakkında Altuğ'un annesi Gülçin Altuğ'dan açıklama geldi

Emre Altuğ'un annesi, oğlunun boşanmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Çağla Şikel'in Emre Altuğ'la geçen ay 7 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmesine eski kayınvalidesi Gülçin Altuğ'dan yorum geldi.


"SEBEPSİZ YERE BOŞANDILAR"
Sevgililer Günü konserinde oğlunu yalnız bırakmayan anne Altuğ, "Çok üzgünüm. Sebepsiz yere boşandılar. Keşke devam etselerdi. Ben de yanlarında olsaydım o dönem keşke ama kader işte... Allah ikisine de bundan sonra iyi kaderler yazsın" dedi.


EMRE ALTUĞ KONSERDE DUYGULU ANLAR YAŞAMIŞTI
Sevgiler Günü'nde Kıbrıs Malpas Beluga Casino'da sahne alan Emre Altuğ'un şarkı söylerken zaman zaman hüzünlendiği gözlerden kaçmadı. Geçen ay Çağla Şıkel'den boşanan Altuğ, 'Aşk şarkılarımı yazdığım hep bir kişi oldu. Şimdi burada yok ama ona yazdığım bir şarkıyı söylemek istiyorum' dedi. Ardından 'Gidecek Yerim mi Var'ı seslendirdi. Şarkıdaki 'Bunu eller anlamaz. Sana ihtiyacım var' sözleri sırasında sesi titredi. nbsp;
Konserini izlemeye gelen annesine seslenen sanatçı, 'Anne sen benim ilk sevgilim, ilk aşkımsın. Seni çok seviyorum. İyi ki bu gece yanımdasın' dedi. Emre Altuğ'u en önden annesi Gülçin Altuğ izledi.
Emre Altuğ'un annesi ilk kez konuştu


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...