Fenerbahçe'den taraftarlara uyarı

Fenerbahçe'den taraftarlara uyarı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, Akhisar Belediyespor maçı öncesinde taraftarlarına yönelik uyarı yaptı.

FSarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Çirkin ve kötü tezahürat ve 'Saha olayları'nedeniyle ceza sınırında bulunan kulübümüz, bu cezaların herhangi birinin tekrarı durumunda muhtemel tribün kapatma cezasıyla karşı karşıya kalacaktır" denildi ve Galatasaray derbisi öncesinde ceza alınmaması için taraftarlarına ricada bulunuldu.


İşte Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı açıklamanın tam metni...


"Bugün sahamızda karşılaşacağımız Akhisar Belediyespor karşılaşmasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tribünlerinde yer alacak olan taraftarlarımız, şüphesiz ki her zaman olduğu gibi takımımızın 12. Adamı olarak en önemli itici gücü olacaktır.


20. şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerleyen takımımızı, bu yolda yalnız bırakmamak adına tüm taraftarlarımızdan ricamız, yapılması muhtemel tahriklerden özenle kaçınarak sadece ve sadece takımımıza destek vermek olacaktır.


"Çirkin ve kötü tezahürat" ve "Saha olayları" nedeniyle ceza sınırında bulunan kulübümüz, bu cezaların herhangi birinin tekrarı durumunda muhtemel tribün kapatma cezasıyla karşı karşıya kalacaktır.


Bu nedenle, taraftarlarımızı en ufak bir tahrike kapılmadan, çirkin ve kötü tezahüratlardan uzak durarak yalnızca takımımıza destek vermeye davet ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...