Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Kütahyalı'nın sözlerine tepki

Beşiktaş'tan Kütahyalı'nın sözlerine tepki

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Slaven Bilic sözlerine patladı.

Beşiktaş JK, resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Beyaz TV kanalında yayınlanan Beyaz Gutbol Programı'nda yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözlerini kınadığını ve Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun gerekli incelemeleri yapacağını açıkladı.


İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...


"Beyaz TV kanalında yayınlanan Beyaz Futbol programında, yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile ilgili haraket içerikli sözlerini kınıyoruz.


Hem Spor Toto Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde yoğun bir maç trafiği yaşayan Futbol Takımımız'ın Eskişehirspor'a mağlubiyetiyle ilgili değerlendirmeler ve eleştiriler elbette ki yapılacaktır. nbsp;


Ancak Teknik Direktörümüz Slaven Bilic hakkında, Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri, eleştiri sınırlarını aşmıştır ve hakaret içermektedir. nbsp;


Kütahyalı'yı bu sözleri nedeniyle, programın sunucusu Ertem Şener'i de bu hakarete sessiz kalarak müdahale etmemesi sebebiyle kınıyoruz.


Halkımızın ahlâk ve örflerini hiçe sayan, canlı bir yayın sırasında gerçekleşen bu hakaretle ilgili, Radyo Televizyon Üst Kurulu, gerekli inceleme ve değerlendirmeyi yapacaktır. nbsp;


Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in, galibiyetlerimizin ve başarılı futbolumuzun mimarı olduğunun unutulmamasını diliyoruz.


Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. nbsp;


Beşiktaş JK"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...