6 polis hakkında soruşturma

/ Kaynak: AA
 6 polis hakkında soruşturma

GÜNDEM Haberleri  / AA

6 ilde gerçekleştirilen "paralel yapı" operasyonunun gizliliğini ihlal ettikleri iddiasıyla 6 emniyet mensubu hakkında soruşturma açıldı

Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen ve 10 emniyet mensubunun gözaltına alındığı "paralel yapı" operasyonu ile ilgili gizliliği ihlal ettiği gerekçesiyle 3'ü emniyet müdürü 6 polis hakkında soruşturma açıldı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz ocak ayında 6 ilde, "görevleri gereği düzenlemeye yetkili oldukları resmi belgede sahtecilik, haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftira" iddiasıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonun ardından, emniyet müdürleri D.Ö, G.O. ve H.A. ile 3 polis memuru hakkında "soruşturmanın gizliliğini ihlal ve görevi kötüye kullanma" gerekçesiyle soruşturma açıldı. nbsp;
Emniyet mensuplarının cumhuriyet savcılığı tarafından talimatla ifadeleri alındı. nbsp;
Öte yandan, söz konusu görevliler hakkında başlatılan idari soruşturmanın da sürdüğü öğrenildi.
nbsp;6 polis hakkında soruşturma
Isparta merkezli 6 ilde "paralel yapı"ya yönelik düzenlenen operasyonda 10 emniyet mensubu gözaltına alınmış, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...