Vodafone, Spotify'ın arşivini açtı

Vodafone, Spotify'ın arşivini açtı

TEKNOLOJİ Haberleri

Vodafone ve Spotify, FreeZone'lu gençlere 500 dakika, 5000 SMS ve 2.5 GB internetli tarifeyi ayda 29.90 liraya veriyor.

Vodafone Türkiye, dünyanın önde gelen online müzik platformu Spotify ile işbirliğini, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ve Spotify Avrupa Genel Müdürü Jonathan Forster'ın katılımıyla düzenlenen toplantıyla duyurdu. 58 ülkede, 60 milyon aktif kullanıcısı bulunan ve Eylül 2013'te Türkiye pazarına giren Spotify, Vodafone ile olan işbirliği ile birlikte Türkiye'deki hak sahiplerinin çoğu ile anlaşmaların yapıldığını ve önümüzdeki günlerde Türkçe şarkı kataloğunu da hızla tamamlayacağını açıkladı. İşbirliği kapsamında Vodafone aboneleri, 30 milyondan fazla şarkıya sahip Spotify'ın Premium üyeliğine avantajlı fiyatlarla sahip olabilecek.


'Dijital doğanlar' önceliğimiz


Spotify işbirliğinden ilk olarak Vodafone Türkiye'nin genç aboneleri faydalanacak. Vodafone FreeZone'lu gençler 500 dakika, 5000 SMS ve 2.5 GB internet bulunan Vodafone Faturasız FreeZone Esnek Tarife'yi, 9.90 lira olan Spotify Premium Üyelik ile birlikte ayda 29.90 liraya alabilecekler. Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt "Bu işbirliği çerçevesinde, sadece abonelerimiz değil Türkiye müzik endüstrisi de ciddi anlamda kazanç elde edecek. Türkiye müzik endüstrisinin dijital dönüşümünü 'dijital doğanlar' dediğimiz genç abonelerimiz, Vodafone FreeZone'lulardan başlayarak gerçekleştireceğiz. Gençler, ortalama bir abonemize göre yaklaşık 2 kat daha fazla konuşuyor, 6 kat daha çok mesaj gönderiyor, 4 kat daha fazla mobil internet kullanıyor."


Spotify Avrupa Genel Müdürü Jonathan Forster ise "Vodafone gibi bir marka ile iş birliği yapmaktan çok mutluyuz. 5 ülkede daha ortaklığımızın olduğu Vodafone ile iş birliğimizi Türkiye'ye taşımak bizim için heyecan verici. Bu anlaşma, Spotify'ın 'müzikle dünyayı birbirine bağlama' hedefine bizi bir adım daha yaklaştırıyor. Vodafone Türkiye'nin 20 milyonu aşkın abonesi ve teknolojik deneyiminin, bizim dünyada öncü gösterilen kesintisiz online müzik servisimizle bir araya gelmesi mükemmel bir uyum. Spotify, benzersiz kullanıcı deneyimine cep telefonunuzdan ulaşmanızı, 30 milyonu aşkın Türk ve yabancı, eski ve yeni şarkı arasından dilediğinizi en iyi kalitede, dilediğiniz zaman dinlemenizi sağlıyor" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...