Fenerbahçe Akhisar önünde liderlik hayallerini kaybetti

Fenerbahçe Akhisar önünde liderlik hayallerini kaybetti

SPOR Haberleri

Geçen hafta 13 maç sonra kazanan "Akigo" büyük bir sürprize imza attı.

Beşiktaş'ın kaybetmesiyle liderlik fırsatı ayağına gelen Fenerbahçe, kendisine sezonun ilk mağlubiyetini tattıran Akhisar'dan rövanşı alarak koltuğa yeniden kurulmanın hesaplarını yapıyordu. Ancak mücadele şok bir golle başladı. Henüz 5. dakikada Bilal'in derinlemesine pasına hareketlenen Güray yaklaşık 25 metreden mükemmel bir plaseyle meşin yuvarlağı 90'a astı: 1-0. Yaralı Kanarya bu andan itibaren, çıldırmışçasına saldırdı Akhisar kalesine. 13'te Emenike imkansızı başarıp topu kale çizgisinin 1 metre önünden üstten auta yollayınca beklenen gol de rötar yaptı. 30'da Kuyt'ın altı pastan şutuna Douglas set çekerken, Emenike ve Caner'in uzaktan şutlarla girdikleri gol arayışından da sonuç çıkmadı. "Ak Hisar"ı yıkan vuruş 41'de Meireles'ten geldi. Portekizli ceza yayı üzerinden şık bir şutla Oğuz'u avladı: 1-1.
"Gönül" gol isterdi ama…
48'de Emenike'nin arka direğe ortasında topu kontrol eden Gökhan, net pozisyonda topu üstten auta şutladı. Aynı dakikada Sow'un kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu öncesinde Mehmet Topal'a yapılan faul nedeniyle kesen hakem Özgür Yankaya, avantaj oynatmadığı için Fenerbahçelileri çıldırttı. 52'de ise Emenike mükemmel bir şekilde taşıdığı topu Gökhan'a aktardı. Gönül şık bir çalımın arkasından kaleyi karşısında alıp sert vurdu, yine üstten aut! 62'de Caner'in ortasında Sow'un vuruşu direkte patladı. 79'da Emenike'nin penaltı beklentisine hakem Yankaya prim vermedi. Ve şok dakikası geldi. 89'daki Lualua'nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Vaz Te, Mert'i sağından geçerek meşin yuvarlağı ağlara gönderdi, Fener'in liderlik hayallerini yıktı: 1-2. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...