Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melo sahalara ne zaman dönecek?

Melo sahalara ne zaman dönecek?

SPOR Haberleri

Ani bir kararla bel fıtığı ameliyatı olan Brezilyalı yıldız sahalardan en az 2 ay uzak kalacak

Galatasaray'da Felipe Melo şoku yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle zorlu Sivasspor deplasmanında forma giyemeyen Brezilyalı oyuncu dün ani bir kararla bel fıtığı nedeniyle ameliyata alındı. Felipe Melo'nun en az 2 ay sahalardan uzak kalacak olması Galatasaray'da moralleri alt üst etti. Sarı-kırmızılı kulübün Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Kendisinin ağrıları son günlerde çok artmıştı. Kötü bir fıtığı var. İnşallah Melo en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner" ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da Melo'dan gelen bu kötü haberle sarsıldı. Şampiyonluk yolunda en önemli silahlarından birini kaybeden Hamza Hamzaoğlu'nun Brezilyalı oyuncunun yerine Yekta Kurtuluş'u oynatmayı planlıyor.
O yoksa galibiyet oranı düşüyor
Dzemaili de başarılı teknik adamın diğer bir alternatifi olacak. Bu arada Galatasaray, Felipe Melo'nun oynamadığı karşılaşmaların yüzde 50'sini kazanamadı. Brezilyalı oyuncunun forma giydiği maçlarda ise Galatasaray'ın galibiyet oranı yüzde 80'e çıkıyor. nbsp;Sambacının eşi Roberta Melo, Instagram'a koyduğu Felipe Melo'nun fotoğrafının altına "Savaşçımız daha güçlü geri dönecek" mesajını yazdı. Felipe Melo başarılı geçen ameliyat sonrası Instagram hesabından "Her şey yoluna girecek" mesajını takipçileriyle paylaştı.


Hastaneye koştular
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile Kaptan Selçuk İnan ve Olcan Adın, geç saatlerde Felipe Melo'yu hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...