Ömer'li New Orleans Pelicans galip geldi

Ömer'li  New Orleans Pelicans galip geldi

SPOR Haberleri

Ömer Aşık'ın iyi bir performans gösterdiği maçta New Orleans Pelicans, ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaparak kazandı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de New Orleans Pelicans ile Toronto Raptors karşı karşıya geldi. Smoothie King Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi New Orleans 100-97'lik skorla kazandı.Anthony Davis, Jrue Holiday ve Ryan Anderson gibi üç önemli eksikle bu maça çıkan Pelicans, maça hücumda çok kötü başladı ve daha ilk çeyrekte Doğu Konferansı'nın güçlü ekibi Toronto karşısında 11 sayı geriye düştü. İkinci çeyrekte bench'in devreye girmesiyle hücumda daha etkili olan Pelicans, savunmada aynı ivmeyi yakalayamayınca devreye 12 sayı geride girdi. Üçüncü çeyrekte yedek isimlerle geri dönüşü başlatan Pelicans, sürpriz isimlerin skorer oyunlarıyla farkı kapattı ve maçın sonunda kazanan taraf oldu.


Pelicans forması giyen Milli pivotumuz Ömer Aşık 14 sayı 11 ribaunt ile iyi bir maç çıkardı. Kenardan gelen Luke Babbitt 22 dakikada 18 sayı 8 ribaunt, kenardan gelen Norris Cole ve Alexis Ajinça ikilisi toplamda 31 sayı ile kritik bir katkıda bulunurken, Tyreke Evans 13 sayı 12 asistle Holiday'in yokluğunu aratmadı.Toronto Raptors'ın All-Star oyun kurucusu Kyle Lowry 22 sayı ile oynarken, Litvanyalı pivot Jonas Valanciunas 17 sayı 14 ribaunt, James Johnson 15 sayı, DeMar DeRozan 14 sayı ile oynadı.


kaynak: sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...